Om företaget

foretagetFöretaget startade januari 2005 och drivs av Fredrik Svensson i Sunne. Efter lång branschvana och rätt behörighet – företagscertifikat C 629 Kategori 1 ISO / IEC 17020 – så togs beslutet att möta det behov som finns inom kyla&värme service.

Val av energikälla är för de allra flesta en viktig del av vardagen och ekonomin. Värmepumpar och dess olika typer är flertalet och passar olika för olika ändamål. Här står Kyla&Värmesupport för den kunskap som krävs både genom rådgivning och kompletta installationer. Företaget har behörighet inom el och VVS och kan skapa samordningsvinster för kunden vid ””helhetsarbeten”” och installationer. Genom ett bra kontaktnät av entreprenörer kan större projekt genomföras. Företaget har ändrat bolagsform från enskild firma till aktiebolagsform f.o.m 2006-03-22. Det nya bolagets namn är Kyla & Värmesupport FS AB.

Att ordna ett bra och stimulerande inomhusklimat åt andra är en utmaning. Om luften till och från rummet inte är i rätt balans, blir man lätt trött och man får svårt att tänka och fokusera på det man håller på med. En balanserad ventilation, med ett luftombyte per timme är en bra tumregel.

Boverkets regler gäller för olika typer av rum och dess lokaler. Rätt luftfuktighet påverkar comfortkvaliteten. Vissa butiker och industrier kan behöva befukta sin luft. Kyla på sommaren och rätt temperatur på värmen är idag ett krav. Dessa parametrar i olika former höjer prestationsförmågan och håller humöret uppe bland våra medmänniskor. Energin kan hämtas från olika energikällor och levereras som direkt eller indirekt avgivande kyla eller värme.

Kyla & Värmesupport FS AB är återförsäljare av:

  • Thermia
  • Mitsubishi Electric
  • Viessmann
  • Övriga produkter CTC mfl.

och utför service & reparationer av dessa Hör av er för en helhetslösning eller en genomgång och uppföljning för bästa optimering med hjälp av enstaka komponenter, så ordnar vi det.